Naučite o nama i šta je to što radimo najbolje.

 

Misija

 

Vizantija trend je posvećena kako običnim ljudima, tako i poslovnim korisnicima. Cilj nam je da svakodnevni život učinimo boljim i udobnijim, a sve to po veoma prihvatljivim cenama. Konstantno smo okrenuti klijentima i njihovim individualnim željama. Trudimo se da nam svaki novi proizvod bude malo drugačiji i kvalitetniji od prethodnog.

Ko smo mi?

 

Vizantija trend je kao stolarska radnja počela sa radom 2005.godine, a osnovali su je ortaci Saša i Duško, kao plod visegodišnjeg iskustva stečenog radom u firmama istog ili sličnog profila, a potrebom da se na svojstven, od drugih različit nacin, predstave u načinu izrade nameštaja po meri. Taj različit način podrazumeva kvalitet izrade, korektne cene naših proizvoda, kao i poštovanje rokova dogovorenih sa krajnjim klijentima. Ponosni smo na činjenicu da u dosadašnjem radu nismo imali ni jednu jedinu nezadovoljnu stranku. Vizantija trend je firma koja ce vam pružiti usluge dizajniranja, modeliranja, ideje, saveta, kako da vas nameštaj bude jedinstven, a pri tome elegantno ukomponovan unutar enterijera kome pripada.

Proizvodnja

 

Iz malog, iznajmljenog prostora, a usled konstantnog povećanja obima posla, preselili smo se na lokalitet od 10.000 m2, na magistralnom putu Beograd - Valjevo. Izgradili smo moderno opremljen proizvodno-poslovni prostor od 2.000 m2, sa najsavremenijom tehnologijom za proizvodnju. Posedujemo i tri izložbeno-prodajna prostora u Valjevu, Beogradu i Kosovskoj Mitrovici.

Zaposleni

 

Od samog starta kompanije, broj zaposlenih neprekidno raste. Danas imamo 20 stalno zaposlenih, uglavnom mladih stručnjaka, iz raznih oblasti, potrebnih za procese proizvodnje i montaže. Posebnu pažnju posvećujemo našim zaposlenima i njihovim porodicama, jer smatramo da samo zadovoljan radnik vodi ka zadovoljnom klijentu.

Klijenti

 

Vizantija trend ima veliki broj zadovoljnih klijenata iza sebe, kako poslovnih, tako i privatnih. Novu klijentelu stičemo uglavnom po preporukama. Svoje proizvode plasiramo na područje Beograda, Valjeva, Novog Sada, Kragujevca, Podgorice, Bara i drugih gradova. Možemo se pohvaliti da smo, u poslednje vreme, veliko tržiste našli i na Severnom Kosovu, tj. u Kosovskoj Mitrovici.

Istorija

 
2005
Nakon visegodišnjeg iskustva stečenog u firmama sličnih profila, otvorena je firma pod nazivom Vizantija trend.
2006
Prvi put nameštaj predstavljen na Beogradskom Sajmu. Zbog pokazanog interesovanja na sajmu ovaj trend je uspesno nastavljen i u svim narednim godinama.
2008
Proizvodnja se polako širi, kupovinom savremenih mašina, povećanjem broja zaposlenih i osavremenjivanjem voznog parka.
2009
Planira se i realizuje kupovina lokacije za novu fabriku i poslovni prostor.
2011
Otvoren izložbeni prostor u Valjevu. Poslovanje prošireno na Severnom Kosovu, u Kosovskoj Mitrovici.