Naši proizvodi, pratite nas i budite uvek u toku.

 

Nameštaj po meri

 

Mi se bavimo proizvodnjom nameštaja po meri i opremanjem kompletnog enterijera. Dugogodišnjim iskustvom, firma je postigla maksimalne rezultate u spajanju vrhunskog dizajna, estetike i udobnosti. Konstantnom optimizacijom proizvodnog procesa u iskorišćavanju materijalnih resursa postigli smo povoljne cene klijentima.

Za proizvodnju nameštaja se koriste najkvalitetniji materijali od univera, medijapana i furnira. U sastav našeg proizvodnog programa uvrštene su kuhinje, klizni i klasični garderoberi, ormani, vitrine, biblioteke, dečije sobe, kancelarijski nameštaj i ostali komadni i ugradni nameštaj.

Moderan i originalan izgled, te funkcionalnost i visok kvalitet, glavne su odlike namještaja po meri koji izrađujemo.

Ono što Vizantiju Trend izdvaja od ostalih je širok spektar mogućnosti koje pružamo u kreiranju nameštaja, gde za svakog klijenta oblikujemo prostor vodeći računa o njegovim potrebama. Naše usluge se sastoje od kompletnog proizvodnog ciklusa počev od besplatnog uzimanja neophodnih mera u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru, pronalaženja adekvatnih materijala i boja, proizvodnju nameštaja, profesionalnu i brzu dostavu na željenu adresu, pa sve do besplatne ugradnje nameštaja u Vaš dom.

 

Aluminijum i PVC stolarija

 

 

Završni radovi u gradjevinarstvu

 

 

Nameštaj po meri

Alu i pvc stolarija

Završni radovi