Naši proizvodi, samo neki od njih...

 
Pogledajte naša idejna rešenja

Dnevni boravci

 

Dnevni boravak je nezaobilazno mesto, gde provodimo najveći deo slobodnog vremena. Zato Vam je potreban funkcionalan, naočit i posebno odabran nameštaj, koji će zadovoljiti Vaš ukus, potrebe i uklopiti se u dom. Najpre mora biti funkcionalan, dobro organizovan, ali i kao ostali deo nameštaja po meri, u skladu sa potrebama klijenata. Pri izradi nameštaja za dnevne sobe, vodimo računa da on bude čistih linija, jasnih, koje nameću najnoviji trendovi. Tv-police, komode, biblioteke mogu biti sačinjeni od univera, farbanog medijapana, medijapana u sjaju.. u različitim bojama i dezenima.

 
Dizajn i ideja

Kuhinje

 

Kuhinje su prostorije o čijem razvoju stručnjaci razmišljaju više nego o ostalim delovima doma... briga o detaljima, želja za inovacijama, maksimalna funkcionalnost, sve što je potrebno za što lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti u njoj. Ako želite kuhinju, koja će se savršeno uklopiti u vaš stambeni prostor, onda smo sigurni da će naša ponuda ispuniti sva vaša očekivanja.
Kuhinje moraju biti prilagođene svakom pojedincu, moraju zadovoljiti sve vaše potrebe i očekivanja, one moraju biti prilagođene vašim navikama. Kuhinje po meri izrađujemo od kvalitetnih univera renomiranih svetskih proizvođača u kombinacijama raznih boja i tekstura drveta, metala, mermera, farbanog medijapana, sjajnog ili matiranog, medijapana sa visokokvalitetnom folijom u visokom sjaju.
Takođe postoji mogućnost kombinovanja frontova različite završne obrade. U ponudi su i frontovi sa ispunom u staklu i sa aluminijumslim okvirom. Osim toga, naše kuhinje odlikuje vrhunska završna obrada i izuzetno kvalitetni okovi.

 
Naši saveti

Garderoberi i plakari

 

Garderoberi i plakari treba da budu funkcinalni, da zauzimaju što manje prostora i da budu što lakši za rukovanje i održavanje. Mi sve izrađujemo po meri, tako da se najbolje u uklope u Vaš životni prostor, a uz to da pruže što više prostora za Vaše stvari. Za izgradnju koristimo sve materijale koji se mogu naći na tržištu (univer, medijapan, staklo, aluminijum, foto print aplikacija...) i njihovom kombinacijom možete dobiti savršen izled koji će se savršeno uklopiti u bilo kojoj prostoriji. U ponudi su i američki plakari, kao i klizni plakari, a sve po dimenzijama Vašeg prostora.

 
Naši saveti

Predsoblja

 

Deo prostora koji nije, u estetskom smislu, manje važan u odnosu na ostale, jeste predsoblje. Od izgleda ulaznih partija enterijera, koji su zapravo prvi kontakt sa ambijentom dosta toga zavisi. Hodnik ili predsoblje, su uglavnom prostori "bez ideje" odnosno nekako uvek ostanu za kraj i pošto su najčešće uski ne ostavljaju nam mnogo izbora prilikom osmišljavanja nameštaja potrebnog za taj prostor. Iz tog razloga Vam je potreban savet stručnog lica predlog za što funkcionalniji plakar, cipelarnik i sl.

 
Naši saveti

Klub stolovi

 

Visok kvalitet izrade, mogućnost odabira materijala i širok spektar dezena,boja.. Prilikom izrade klub-stolova vodi se računa o ekonomičnosti, kvalitetu izrade,kao i savremenim estetskim tendencijama u dizajnu. Od materijala prilikom izrade koristimo univer renomiranih svetskih proizvodjača, kao i ploče medijapana koje se farbaju poliuretanskim bojama, ili ploče furniranog medijapana. Pored osnovnih boja postoji mogućnost farbanja u bojama po želji naručioca. Sve to u je moguće kombinovati sa staklom i sl. materijalima.

 
Naši saveti

Dečiji nameštaj

 

Dečiju sobu potrebno je urediti po želji i potrebama deteta. Poslušajte svoje voljene mališane i kreirajte, ili pustite njih da sami osmisle svoj lični nameštaj.
Naš profesionalni tim dizajnera je tu da pomogne da se sve Vaše zamisli i želje Vaših najmlađih sprovedu u delo i stvore im životni prostor u kome će zadovoljno rasti i razvijati se. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, naši dizajneri će osmisliti idejna rešenja umesto Vas, a sve to prema Vašim potrebama i instrukcijama.